Contactgegevens

Flush Service Europe BV
Zonnedauw 16

3766 HW Soest
06-51360265  

Fsebv@outlook.com
www.flushserviceeurope.com

 

Waarom de Envirolution EC-100 ?

Steeds vaker worden werkplaatsen geconfronteerd met motorische schade's ten gvolge van het dichtslibben van de motor. De vraag naar kleinere, zuinige motoren, veelal voorzien van een turbo, is hier debet aan. Mede door de verlengde onderhouds intervallen in combinatie met een geringere olievoorraaad in het carter, presteren deze motoren op de grens van hun technische belastbaarheid.
Hierdoor verliezen de werkzame bestanddelen in de motorolie (dopes) vroegtijdig hun kwaliteit, met als gevolg het vroegtijdig vervuilen van de motorolie. De Envirolution EC-100 biedt hier uitkomst door binnen een half uur, middels een computer gestuurde en handsfree bediende powerflush, het motorolie systeem zeer grondig te reinigen.
De toepassingen van de Envirolution EC-100 zijn talrijk. Na het vervangen van een turbo of een andere ingrijpende reparatie waarbij achtergebleven vuil of slijpsel voor vervolgschde zou kunnen zorgen, of zelfs na een "vergeten" olieverversing, voorkomt de EC-100 engine-flush onvoorziene, hoogoplopende kosten. Met de EC-100 is het flushen van een motor geen langdurige, ingrijpende, werkzaamheid meer, maar een klusje dat in een "handomdraai" te klaren is.

 flushapparaat